Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Дьяченко Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Дьяченко Р. В. 
Готельно-ресторанні заклади Києва епохи модерну: культурно-мистецький контекст [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Актуальні проблеми історії, теорії та практики художньої культури. - 2014. - Вип. 33. - С. 170-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apitphk_2014_33_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 501.034 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Дьяченко Р. В. 
Художньо-естетичні особливості інтер’єрів закладів харчування як осередків дозвілля і розваг [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. - 2015. - № 1. - С. 132-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdakkkm_2015_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 271.138 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Дьяченко Р. В. 
Культура використання національних стилів в інтер’єрі ресторанних закладів [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. - 2012. - Вип. 18(2). - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uk_msshr_2012_18(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.654 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дьяченко Р. В. 
Світоглядно-культурні засади стильової трансформації закладів громадського харчування України: 20–30-ті роки ХХ століття [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Культура і сучасність. - 2017. - № 1. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Kis_2017_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 913.216 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дьяченко Р. В. 
Прибуткові будинки як елемент культури повсякденності та сфери гостинності міст України: культурно-історичний екскурс [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Культура України. Серія : Культурологія. - 2018. - Вип. 60. - С. 218-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Kukl_2018_60_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 117.04 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дьяченко Р. В. 
Інноваційний розвиток індустрії гостинності: готельний сервіс [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко, Ю. С. Твердохліб // Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. - 2019. - № 3. - С. 268-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdakkkm_2019_3_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 369.986 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Дьяченко Р. В. 
Сучасні ресторанні заклади України як осередки дозвілля [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Мистецтвознавчі записки. - 2019. - Вип. 35. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mz_2019_35_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 422.89 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Дьяченко Р. В. 
Ресторанний сервіс: від задоволення утилітарно-прагматичних – до культурно-дозвіллєвих потреб [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. - 2021. - № 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdakkkm_2021_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 494.594 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дьяченко Р. В. 
Соціокультурна диверсифікація розуміння гостинності як основа готельно-ресторанного та туристичного сервісу : огляд сучасних зарубіжних досліджень [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Культурологія. - 2022. - Вип. 43. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrk_2022_43_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.018 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Олійник О. 
До питання соціокультурного потенціалу готельної анімації [Електронний ресурс] / О. Олійник, Р. Дьяченко // Питання культурології. - 2023. - Вип. 41. - С. 112-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pkl_2023_41_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.397 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Дьяченко Р. В. 
Соціальні медіа як ефективний інструмент реклами туристичних і готельних послуг [Електронний ресурс] / Р. В. Дьяченко, О. Г. Тонких // Бібліотекознавство. Документознавство. Інформологія. - 2023. - № 3. - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bdi_2023_3_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 386.024 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського